Menu

project UBA

Новорічне вітання від Української бібліотечної асоціації

Друзі!

Рік, який ми прожили, наповнений і викликами, і досягненнями для наших бібліотек і для кожного з нас.

Це і продовження пандемії та карантинних обмежень, і реформа децентралізації, і прийняття Верховною Радою у першому читанні нової редакції Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», і розроблена Стратегія розвитку читання, і оголошені цифрові проєкти е-Книга. А ще це Національний тиждень читання, Посольства Книжкового Арсеналу та пункти здачі іспитів на рівень володіння державною мовою у бібліотеках, розширення Мережі хабів цифрової освіти та більше комп'ютерів у сільських бібліотеках, і ще багато чого важливого і необхідного для кожного.

Ми всі цілий рік спільно з нашими партнерами працювали, щоб українські бібліотеки нарощували свою спроможність і посилювали спроможність своїх спільнот.

То ж вітаючи бібліотечних людей із Новорічними святами, дякую всім, хто у 2021 році був разом зі своєю Бібліотекою і став для неї точкою опори, і знайшов у ній свою точку опори!

Дякую всім, хто був разом із Українською бібліотечною асоціацією! Адже об'єднуючись і підтримуючи один одного, ми можемо більше!

Бажаю всім у новому році бути здоровими! Бажаю миру і затишку у наших домівках! Бажаю нових викликів, нових досягнень, нових ідей, нових вражень і нових емоцій, надійних друзів та партнерів ‒ і нових, і перевірених часом!

Ну, і, звичайно, бажаю всім нам нових мрій! Давайте мріяти і діяти, щоб наші мрії стали дійсністю! Давайте творити майбутнє ‒ своє, своєї спільноти, своєї країни ‒ з Бібліотекою і з Українською бібліотечною асоціацією!

А тим, хто ще не знайшов своєї Бібліотеки, бажаю знайти її! Твоя Бібліотека чекає на тебе!

З Новим роком!

OBrui

Щиро

Оксана Бруй

Президентка ВГО Українська бібліотечна асоціація

Детальніше в цій категорії: « Щедрий вівторок у бібліотеках